Παίζοντας με δέκα παίκτες, από το 75′, η Θέλτα κατάφερε να φύγει με βαθμό, από το Σαν Σεμπαστιάν, χάρη σε αυτογκόλ που σημειώθηκε στο 93ο λεπτό, με την ομάδα του Βίγκο να φέρνει 1-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ, αποτέλεσμα σημαντικό στη μάχη που δίνει για σωτηρία. Αντιθέτως, για τους γηπεδούχους είναι δυο χαμένοι βαθμοί, στην προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το πρώτο λεπτό, η Θέλτα μπήκε δυνατά, αφού είχε τελική με σουτ του Κάρλες Πέρεθ, που έδιωξε ο γκολκίπερ Ρεμίρο. Όμως, στο πέμπτο λεπτό, ο Ογιαρθάμπαλ συνδύασε την επιστροφή του, από τραυματισμό, με γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τη Σοσιεδάδ. Στο πέμπτο λεπτό, ο Κούμπο βρήκε, στα αριστερά, τον 25χρονο ακραίο επιθετικός και εκείνος σημάδεψε την κλειστή γωνία του Βιγιάρ και ευστόχησε για το 1-0.
Στην επανάληψη, ο Σεφέροβιτς πέρασε στην ενδεκάδα της Θέλτα, με την ομάδα του Βίγκο να πιέζει για ισοφάριση και να φτάνει κοντά σε αυτή όταν, από λάθος της άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στον Ιάγκο Άσπας, ο οποίος είχε την εστία στο έλεός του, αλλά, ο αρχηγός της Θέλτα σημάδεψε το δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά, οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ογιαρθάμπαλ της Σοσιεδάδ και ο Σεφέροβιτς της Θέλτα βρέθηκαν τετ α τετ με τους τερματοφύλακες, αλλά, κανείς από τους δυο δεν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 68ο λεπτό, ο Τάπια πέρασε στην ενδεκάδα της Θέλτα, αλλά, μέσα σε επτά λεπτά, είδε δυο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Όμως, στο 90’+3′, ο Άσπας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Λε Νορμάν, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας πολύτιμο βαθμό στη Θέλτα, για το τελικό 1-1.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Μπαρενετσέα (88′ Σόλα), Ρίκο, Θουμπιμένδι, Κούμπο (83′ Μάριν), Ιγιαραμέντι (63′ Μερίνο), Μέντες (83′ Ναβάρο), Σέρλοθ (88′ Φερνάντες), Ογιαρθάμπαλ

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μινγκέθα, Αϊντό, Ουνάι Νούνιες, Γκαλάν, Κάρλες Πέρεθ (83′ Τσέρβι), Γκάμπρι Βέιγκα, Μπελτράν (68′ Τάπια), Λούκα Ντε Λα Τόρε (68′ Ροντρίγκες), Άσπας, Λάρσεν (46′ Σεφέροβιτς)