Για τις επικείμενες εξελίξεις και τις επαφές μεταξύ σωματείου και του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο πρόεδρος του σωματείου, Μάριος Αργυρίδης.

Για συνάντηση με τον Παπασταύρου: «Μετά τις δηλώσεις του προέδρου, κρίναμε σκόπιμο να τοποθετηθούμε να ανακοίνωση και να μην δώσουμε συνέχεια. Ο σκοπός είναι να βρεθεί μια λύση για το καλό της Ομόνοιας, όχι να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς της Ομόνοιας και να τσακώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό πιστεύαμε ότι οι δημόσιες δηλώσεις δεν βοηθούν.
Ψες, πριν το παιχνίδι, μου κοινοποιήθηκε η επιθυμία του προέδρου για να συναντηθούμε. Έχω συγκαλέσει άμεσα συνεδρία του δ.σ του σωματείου για να προχωρήσουμε. Αύριο θα συνέλθουμε σαν δ.σ για να δούμε το θέμα. Αποδεχθήκαμε ήδη την πρόσκληση του κ.Παπασταύρου. Έχουν καθοριστεί κάποιες συναντήσεις για τις επόμενες μέρες με εκπρόσωπο του προέδρου. Αν χρειάζεται να κάνουμε διαδικτυακές επαφές με τον κ.Παπασταύρου, θα γίνουν. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων μας, των μελών του σωματείου για το ποιος έχει δίκαιο. Θέλουμε να βρεθεί μια λύση. Υπάρχει καλή θέληση. Αν δεν τις βρούμε, θα πρέπει να μιλάμε περισσότερο γι’ αυτά που μας ενώνουν για να προχωρήσουμε μπροστά».

Γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση: «Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον κ.Παπασταύρου. Ποτέ σαν σωματείο δεν αρνηθήκαμε συναντήσεις, ούτε κι ο ίδιος. Όταν έρθουν όλα αυτά δεν κάποια φάση και δεν προχωρούν, χρειάζεται να μείνει ένα…κενό για να γίνουν κάποιες άτυπες διαβουλεύσεις. Έγιναν κάποιες επαφές. Δεν χρειάζεται όμως να πηγαίνουμε πίσω. Αποτέλεσμα θα υπάρξουν όταν θα αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις».

Αν έχει αλλάξει κάτι: «Αυτό είναι ξεκάθαρο κι από τη δήλωση του Ανδρέα Δημητρίου, ότι ο πρόεδρος επιθυμεί να προκύψει συμφωνία το συντομότερο δυνατό».

Για το αν προπηλακίστηκε πρόσφατα: «Θέλω να κάνω μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Το ότι δεν πηγαίναμε να μιλήσουμε δημόσια, δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε βρεθεί με μέλη ή φίλους του σωματείου. Δεν έχω προπηλακιστεί. Ήμουν σε επικοινωνία με 2-3 νεαρούς για το παιχνίδι, ήρθαν δύο άλλοι και τους είπα αντί να φωνάζουμε, να μιλάμε πιο σιγά για να συζητήσουμε. Δεν έγινε κάτι τέτοιο και θεώρησα σωστό να αποχωρήσω. Ούτε προπηλακίστηκα, ούτε τίποτα».

Για το τι θα ισχύσει εάν προκύψει συμφωνία: «Ότι κι αν ειπωθεί ή συμφωνηθεί, θα καλέσουμε γενική συνέλευση κι όλοι θα είναι πλήρως ενήμεροι. Μετά θα επικυρωθεί η οποιαδήποτε συμφωνία. Ο λόγος που δεν καλέσαμε ως τώρα είναι γιατί δεν υπήρχε κάτι το ουσιαστικό».

Αν ο Παπασταύρου θέλει για πολλά χρόνια την Ομόνοια: «Ισχύει, είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε. Θα το πάρουμε στα μέλη μας, αν χρειαστεί μπορεί να μιλήσει κι ο ίδιος στα μέλη μας. Αν το θέλει μπορεί να γίνει και τώρα, με πλήρη διαφάνεια. Ότι χρειαστεί θα το κάνουμε».

Για το αγωνιστικό: «Έχει πετύχει πολλά η Ομόνοια με τον κ.Παπασταύρου. Με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τα τμήματα του σωματείου: «Πήγαμε στα προημιτελικά του CEV στο βόλεϊ, άκουσα κριτική. Θέλω να πω ένα παράπονο. Όλα τα τμήματα του σωματείου έχουν προϋπολογισμό 750.000 ευρώ. Τα έσοδα από την εταιρεία είναι 305.000. Έχουν την αίσθηση κάποιοι ότι δεν κάνουμε τίποτε».