Τον αγώνα κυπέλλου των «αιωνίων» και τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ σχολίασε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Το ματς και η άποψή του για το ΑΠΟΕΛ: «Δεν ήταν αγώνας με πολλές φάσεις. Δεν θα έλεγα ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ ήταν επικίνδυνο από τις στημένες φάσεις, η Ομόνοια ωστόσο ήταν βελτιωμένη. Το ΑΠΟΕΛ έχει προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στο οπλοστάσιο του: θα πάρει γκολ από στημένες φάσεις. Ο Μπεν είναι εξαιρετικός σ’ αυτός. Ο Σαρφό είναι απίστευτος στο να προωθήσει την μπάλα, ο Μπεν έχει πολλή ποιότητα στο να δημιουργήσει, ακόμη και να εκτελέσει. Είναι ένα πολύ σημαντικό…όπλο για το ΑΠΟΕΛ. Τα πήγε πολύ καλά ο Γουΐλερ, ενώ και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης έχει προσθέσει το κάτι περισσότερο…».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων το ΑΠΟΕΛ έχει προβάδισμα, όμως ο επαναληπτικός είναι ένας αγώνας, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στο σκορ. Θα έλεγα ότι είναι στο 55-45% υπέρ του ΑΠΟΕΛ».

Για την Ομόνοια: «Ο Ανσαριφάρντ βοηθάει αρκετά. Ο Παπουλής πρέπει να αγωνίζεται σ’ αυτή την Ομόνοια, όπως και ο Λοΐζου. Το δύσκολο για την Ομόνοια ήταν ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά».

Αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί και για τους δύο τίτλους: «Έχει τις επιλογές για να τα καταφέρει. Έχει το βάθος ως ομάδα. Έχει πολλές πιθανότητες για να πετύχει τους στόχους του. Εξαρτάται πως θα διαχειριστεί μαζί με την ΑΕΚ τη μάχη του πρωταθλήματος, το ΑΠΟΕΛ έχοντας το κύπελλο και η ΑΕΚ την Ευρώπη. Να μη ξεχνάμε και την Πάφος FC, έχει πολλή ποιότητα σαν ομάδα».