Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρά τα προβλήματα έδωσαν τα πάντα για να νικήσουμε. Πάντα είναι δύσκολο στα ντέρμπι. Δίκαια νικήσαμε και δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο από το ότι μας περιμένει ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς την Τετάρτη. Έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε και να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους»

Για την πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση μετά από καιρό: «Πριν μερικές εβδομάδες επέστρεψαν κάποιοι παίκτες και τώρα πάλι αλλάζουν. Κάποιους τους περιμένουμε να έρθουν ακόμα. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουμε ένα πλάνο και να το δουλεύουμε στο γήπεδο όπως το δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάποτε βγαίνει, κάποτε όχι. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αντέδρασε μετά από στραβοπάτημα και για το ότι η πίεση πάει πλέον στην ΑΕΚ που έχει να δώσει άλλα δύο ματς στην Ευρώπη: «Είναι για τους δημοσιογράφους αυτά. Πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση. Ο δρόμος είναι μακρύς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι τελικός. Κανείς δεν υπόγραψε συμβόλαιο με τις νίκες. Ξεχάσαμε το στραβοπάτημα με τον Ολυμπιακό, ξεχνάμε και αυτό με την Ομόνοια. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας. Να περιμένουν ακόμα πιο δύσκολα και τους θέλουμε κοντά μας. Τους προσκαλώ να έρθουν να γεμίσουν το γήπεδο. Αυτοί θα μας δώσουν τη δύναμη»