Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για τις 15:45 αναμέτρηση Λαύριο-Ολυμπιακός για την Basket League. Όχι εξαιτίας του χιονιά «Μπάρμπαρα», αλλά επειδή το σκέπαστρο του κλειστού έσταζε!
Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε διαρροή, με αποτέλεσμα η πλευρά του πάγκου των φιλοξενούμενων να έχει γεμίσει νερά και φυσικά να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός λόγω αγώνων στίβου στο ΣΕΦ πρόκειται να δώσει στο Λαύριο και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό στις 12 Φεβρουαρίου (την επόμενη Κυριακή).
«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έσταξε σε ένα σημείο στο γήπεδο, μετά τις13:30, γιατί ως τότε που το είχαμε δει ήταν στεγνό. Για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα αποφασίσαμε να μη γίνει το παιχνίδι», δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Λαυρίου, Βαγγέλης Βώδινας.
«Όπως και σε πολλά γήπεδα, όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Οκτώ χρόνια στην Α1 και με πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά γίνεται», πρόσθεσε.