Στους δικούς του ρυθμούς συνεχίζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στο πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών, καθώς κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 4-2 στο ΓΣΟ και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Οι φουτσαλιστές του Δημήτρη Ελισσαίου μπορεί να έχαναν στο ημίχρονο με 2-1, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν ένα μεγάλο τρίποντο.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και με δύο γκολ πήρε προβάδισμα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ άνοιξε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με γκολ του Παναγιώτου, το Τεχνολογικό απάντησε με τον Τοκάλη, ενώ ο Παπαϊωάννου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιαξή. Στην επανάληψη, το έργο… μετατράπηκε σε ρόλο για έναν, δηλαδή, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελισσαίου μπήκαν στο γήπεδο πιο αποφασισμένοι και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Τα άλλα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Τοκάλης (σκόραρε και στο πρώτο ημίχρονο) και Παναγιώτου, ο οποίος βρήκε δύο φορές δίχτυα στην επανάληψη.
Η γηπεδούχος ομάδας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου είχε τη στήριξη πέραν των 100 φοιτητών, κάτι που τους γέμισε με ψυχολογία για να φθάσουν προς το τρίποντο της νίκης.
Ο προπονητής της Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, Δημήτρης Ελισσαίου παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου του αθλητικού τμήματος και στον Θεόδωρο Τσιολάκη: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως έδειξαν ψυχή και πάθος μέσα στο γήπεδο για να γυρίσουν το παιχνίδι, πράγμα που κατάφεραν. Ήταν απλά μια νίκη, κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, δεν σημαίνει τίποτα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα μας οδηγήσει ο βαθμολογικός πίνακας. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φοιτητές μας που ήρθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και πραγματικά η στήριξη τους ήταν μεγάλη. Θέλουμε κάθε παιχνίδι να βλέπουμε τόσο πολλή κόσμο και καλώ ξανά τη φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου μας να είναι δίπλα στην ομάδα γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε πολλά».
Στον άλλον αγώνα της ημέρας, ξεκίνημα με το δεξί έκανε το Frederick, αφού στον πρώτο αγώνα της σεζόν κέρδισε με 9-1 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.