Ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι τελικά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Αργεντινό φορ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να συμπεριλαμβάνεται στην κιτρινόμαυρη αποστολή.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/02) την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολη και να συμπεριλαμβάνει σε αυτήν τον Σέρχιο Αραούχο.
Ο Αργεντινός φορ είχε μικροενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε σε προπόνηση μεσοβδόμαδα όμως δεν ήταν αρκετές για να τον αφήσουν νοκ-άουτ από το σπουδαίο ραντεβού της ομάδας του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, σε αντίθεση με τον Γαλανόπουλο που ένιωσε αδιαθεσία στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Τζόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Φερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον