Μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε τα ακόλουθα:
«Όταν χάνεις από το 1ο λεπτό 1-0 και στο 5ο 2-0 τα πράγματα είναι δύσκολα. Κάναμε ένα ανόητο πέναλτι νωρίς, είχαμε αδικαιολόγητο εκνευρισμό και θα μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλα γκολ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα αλλά είναι από τις περιπτώσεις που ο προπονητής φαίνεται λίγος για να βοηθήσει την ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο 15λεπτο. Τα παιδιά προσπάθησαν στο β’ ημίχρονο αλλά το σκορ ήταν μεγάλο για να έρθει η ανατροπή. Είναι και αυτές οι νύχτες, προχωράμε».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘA:

«Συγχαρητήρια στον Άρη κέρδισε δίκαια. Κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα της περιόδου. Ήμασταν νευρικοί. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0  και θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα γκολ. Δεχθήκαμε στη συνέχεια και τρίτο. Τα παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο 25λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια μας, να μπούμε ίσως ξανά στο παιχνίδι με ένα γκολ και χάσαμε 1-2 καλές ευκαιρίες. Διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν το δεύτερο μέρος όμως δεν καταφέραμε να μπούμε σε καμία περίπτωση στη διεκδίκηση για κάποιο πόντο. Αυτά τα παιδιά είναι που φέραν σε αυτή τη θέση για να παίζεις με τον Άρη σε αυτό το γήπεδο με τον Άρη και να έχεις απαιτήσεις  Με αυτά τα παιδιά θα πορευτούμε. Συνεχίζουμε. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Όλοι μαζί χάνουμε στη Σαλαμίνα και όλοι μαζί κερδίζουμε. Το μόνο κέρδος σήμερα ήταν ο κόσμος μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι για να μας βοηθήσει. Αυτή η ήττα πρέπει να μας πεισμώσει για να έρθει η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε γιατί υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια και πρέπει να φανούμε δυνατότεροι για να έχουμε απαιτήσεις».

Για την κούραση και το βάθος της ομάδας: «Δεν είμαι προπονητής που ψάχνει δικαιολογίες. Μας κέρδισε κατά κράτος σήμερα ο Άρης, δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μοιραία ήρθε η ήττα. Δύο παιχνίδια πριν το τέλος έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Σίγουρα επηρεάζει και η κούραση αλλά δεν θεωρώ ότι η κούραση μας έσπρωξε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο όμως δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε»