Τέλος εποχής στην Παρί, η οποία αποχωρεί από το «Παρκ Ντε Πρενς», με τη δήμαρχο της πόλης να ανακοινώνει πως το γήπεδο δεν είναι προς πώληση.
Βάσει των όσων αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ESPN,  από τη στιγμή που το στάδιο δεν ανήκει στον σύλλογο και δεν παραχωρείται από τον Δήμο έναντι του αντίστοιχου αντιτίμου, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν θα προσφέρει τα 500 εκατ. ευρώ για την επέκτασή του και θα αποχωρήσει από αυτό.
Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η Παρί αγωνίζεται στο εν λόγω γήπεδο από το έτος της ίδρυσής της, το 1970 και έχουν επενδυθεί ήδη 85 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση του. «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το “Παρκ ντε Πρενς” δεν είναι προς πώληση και δεν θα πωληθεί. Αυτή είναι η αυστηρή και οριστική μας θέση. Το στάδιο αποτελεί μια εξέχουσα κληρονομιά της πόλης μας» ήταν τα λόγια της δημάρχου, με την Παρί να απαντά πως «είναι λυπηρό το γεγονός ότι η δήμαρχος βάζει τέλος ξαφνικά και οριστικά στις συζητήσεις που είχαμε εδώ και πολύ καιρό για την πώληση, με τον σύλλογο να αναγκάζεται δυστυχώς να προωθήσει εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά το σπίτι μας, αποτέλεσμα στο οποίο φυσικά δεν ελπίζαμε εμείς ή οι οπαδοί μας».