Στην ΑΕΛ τρέχουν όπως είναι γνωστό, δύο περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών, ενός Άραβα και ενός Γερμανού. Την μια περίπτωση την χειρίζεται η πλευρά του σωματείου, ενώ την άλλη φέρεται να την έχει φέρει η πλευρά της διοίκησης.
Όπως είναι τα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα και αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Από πλευράς Άραβα στην ομάδα περιμένουν να δουν το χρήμα, μέσω κάποιων εγγυητικών, και μετά να προχωρήσει περαιτέρω το όλο ζήτημα. Τώρα από την πλευρά του Ευρωπαίου υποψηφίου, έγινε προχθές νέα συνάντηση στην Λεμεσό χωρίς ακόμη να υπάρξει συμφωνία. Το τοπίο παραμένει… θολό και όλοι βρίσκονται σε αναμονή των τελικών εξελίξεων…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ έχοντας εκτός πλάνων τους Φιλίπποβιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Κατσάνικλιτς και Τσέποβιτς. Ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει ένα καλύτερο πρόσωπο ειδικά στην επίθεση και να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες.  Προβάδισμα για την ενδεκάδα φαίνεται να έχουν οι: Μούριελ, Σάντος, Τζαλμά, Τεσέϊρα, Μπιλοβάρ, Μιραλάς, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτης, Χάσα, Μακρής και Μιλιντσεάνου.