Με το μυαλό όλων στον Αρχάγγελο, να είναι στραμμένο στον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη όπου στόχος θα είναι η πρόκριση, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναλύει το ρόστερ του και αναλόγως θα αποφασίσει για την 11άδα του κυπέλλου καθώς επίσης και για την 11άδα του αγώνα της Κυριακής με τον Ακρίτα.
Λογικά, θα προβεί σε αλλαγές στα δύο συνεχόμενα ματς, στοχεύοντας και να ξεκουράσει και να διατηρήσει όσο το δυνατόν καλύτερη τη δυναμική της ομάδας του για να φτάσει στον στόχο.
Με τον Άρη, θα απουσιάσει ξανά ο Κοσταντίνοφ. Ο Βούλγαρος που είναι αλήθεια ότι λείπει ιδιαίτερα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο ματς του κυπέλλου.
Θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη και έχει χάσει κατά σειρά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ τη Καρμιώτισσα και θα χάσει το κύπελο.
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καταφέρει στις επόμενες μέρες να προπονηθεί με την ομάδα για να τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς, αν όχι με τον Ακρίτα, για την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Αρένα.


Αναφορικά με το Λούκας Βιγιαφάνες, κάνει ορισμένες ασκήσεις στο γυμναστήριο αλλά το ζητούμενο είναι να αρχίσει πιο εντατικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Αργεντινός συμπληρώνει τέσσερις βδομάδες από τον τραυματισμό του με την Ανόρθωση στις 17 Δεκεμβρίου και θυμίζουμε ότι ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας του, ήταν από 5-7 βδομάδες.
Άρα λοιπόν έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Είναι σημαντικό, ότι αισθάνεται όλο και καλύτερα μετά τη χειρουργική επέμβαση,
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα επιβεβαιώσει την πρόβλεψη για το χρόνο απουσίας του και ενδεχομένως αρχές Φεβρουαρίου να μπορέσει να αρχίσει εντατικές προπονήσεις και στο μέσο του ερχόμενου μήνα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.