Για ότι αφορά την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το «Χ» με την Ανόρθωση και την κορυφή: «Φεύγαμε στεναχωρημένοι από το γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι υστερήσαμε. Όμως ο βαθμός που πήραμε, μας έφερε μόνους στην κορυφή. Αυτό δείχνει πόσο αμφίρροπο και ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές στην 11άδα: «Οι παίκτες μας είναι φορτωμένοι με επιπλέον δώδεκα παιχνίδια αυξημένων εντάσεων. Δεν είναι απλό να λες να μη γίνονται αλλαγές. Συμφωνώ με τον κ.Όλτρα, όταν νικάς δεν ασχολείται κανείς με τις αλλαγές, όταν δεν νικάς ψάχνεις τα αίτια».

Για την ενίσχυση: «Δεν έχουμε καταλήξει. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών. Θα προχωρήσουμε μόνο αν βρούμε παίκτες που θα μας δώσουν ποιότητα και βάθος. Αυτό δεν έχει συμβεί προς το παρόν. Με το μεταγραφικό κομμάτι ασχολείται μόνο ένας».

Για τον Ολατούντζι: «Δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του κι ότι το παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν το τελευταίο του. Αν προκύψει κάτι χειροπιαστό θα το αναφέρουμε».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τη Ν.Σαλαμίνα: «Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, κρίνεται ένας στόχος κι αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι. Μετά θα ασχοληθούμε με τον Άρη».