Με ένα Κακουλλή πολύ ανεβασμένο, η Ομόνοια κατάφερε να συνεχίσει την παράδοση και να περάσει αλώβητη από το «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην ΕΝΠ. Παράλληλα πήρε άλλη μια νίκη, δεύτερη φέτος εκτός έδρας, εκεί που έδειχνε να έχει… θέματα.
Ο Ανδρόνικος, με τα δυο εξαιρετικά τέρματα που σημείωσε χθες, έφθασε στα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Μπρούνο! Δείχνει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του…
Η βελτίωση στην παρουσία της ομάδας είναι εμφανής, αν και εξακολουθεί ακόμη να έχει κενά διαστήματα. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια μετρά 5 νίκες και έχει μια ήττα (αυτήν από την ΑΕΚ, όπου είχε καλή απόδοση, αλλά πλήρωσε τα ατομικά λάθη).
Σε αυτά τα έξι παιγνίδια δέχθηκε γκολ, μόνο σε δύο αγώνες, με ΑΕΚ και Καρμιώτισσα στο Κύπελλο. Στα υπόλοιπα διατήρησε το μηδέν, στοιχείο που δείχνει μια σχετική βελτίωση…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Από σήμερα η προσοχή έχει στραφεί στον αγώνα του Σαββάτου με την Δόξα στο ΓΣΠ (17:00). Θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις αν θα είναι διαθέσιμος ο Λοΐζου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Είναι πιθανό όμως να προλάβει. Όσον αφορά τον Μπέζους, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Σίγουρα εκτός οι Παπουλής και Ζαχαρίου.
Κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κούσουλος και θα αποφασιστεί εντός της ημέρας από την τεχνική ηγεσία, αν θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Δόξα (το πιο πιθανό), ή στο επόμενο με την ΑΕΛ.
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ»: Μια πολύ καλή ευκαιρία έχει σήμερα ο Γιαννίκ Φερέρα με τους συνεργάτες του, αφού μέσα από την αναμέτρηση που θα γίνει απόψε στην Περιστερώνα, μπορεί να παρακολουθήσει και να μαζέψει στοιχεία για τους δυο επομένους αντίπαλους της Ομονοίας, για τη Δόξα και την ΑΕΛ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: «Δεν θα γίνει κάτι τρελό…», είπε ο Βέλγος τεχνικός του «τριφυλλιού», για πιθανές προσθήκες στο ρόστερ. Δεδομένα θα αποκτηθεί ακραίος επιθετικός (είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες), στη θέση του Μάταβζ, στον οποίο ανακοινώθηκε ήδη ότι είναι εκτός πλάνων. Ρευστό το σκηνικό για τα… υπόλοιπα (για προσθαφαιρέσεις). Ακόμη και ο Μπάρκερ που ήταν στην πόρτα εξόδου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΕΝΠ…