Τις επίμαχες φάσεις των αγώνων που διεξήχθησαν μέχρι χθες για την 19η αγωνιστική ανέλυσε στον Super Sport FM 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

ΠΑΦΟΣ FC-ΕΝΠ
«Στο 33’ ακυρώθηκε γκολ της ΕΝΠ. Από τις γραμμές που είδαμε, γέρνει προς το οφσάιντ γιατί φαίνεται ότι ο ώμος του παίκτη είναι πιο μπροστά. Είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια να γίνεται αυτός σε βάρος της Πάφος FC. Αυτά θα γίνονται, από τη στιγμή που υπάρχουν οι γραμμές. Στο 86’ έδωσε χέρι του Ρουσιά στην περιοχή, σωστά τον κάλεσε ο VARίστας».

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Στο 80’ είχαμε πέσιμο του Λόπες στην περιοχή του Ολυμπιακού. Έτρεξε παίκτης του Ολυμπιακού και μπήκε μπροστά του, μη αφήνοντάς τον να συνεχίσει με την μπάλα. Για μένα δεν θεωρείται παράβαση».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΠΟΕΛ
«Στο 24’ είχαμε διαμαρτυρίες αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, φαίνεται καθαρά ότι χτύπησε έξω από τη γραμμή.  Ένα πέσιμο του Μαρκίνιος στην περιοχή, υπάρχει μεν επαφή αλλά έπεσε πολύ εύκολα».

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ
«Στο 32’ μείωσε η ΑΕΚ στο σκορ. Διαμαρτύρονταν οι παίκτες του Άρη για φάουλ στην αρχή της φάσης. Στην αρχή της φάσης το VAR δεν μπορεί να επέμβει, στην προκειμένη περίπτωση. Η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Άρη, παίκτης του έδωσε λάθος πάσα κι εκεί σταμάτησε η αρχική φάση. Η αρχή γίνεται πλέον όταν πήρε την μπάλα ο παίκτης του Άρη. Από μακρινό ριπλέι φαίνεται ένα δυνατό μπάσιμο του παίκτη της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι κοντινό. Δεν μπορώ να πω αν υπήρξε φάουλ.
Στο 48’ του β’ ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Άρη, σωστά καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 90+4’, στο 4-3, υπήρχαν διαμαρτυρίες κατά πόσον υπήρξε φάουλ. Δεν μας έδειξαν αν υπήρχε κάποια φάση, ήταν και το τέλος του αγώνα. Ο διαιτητής κλήθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Λάθη έκανε και για τις δύο ομάδες. Θα μπορούσε να δώσει και δεύτερες κίτρινες κάρτες».

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
«Ακυρώθηκε γκολ της Ανόρθωσης που ήταν καθαρό οφσάιντ. Στο πέναλτι του Απόλλωνα, φαίνεται ότι το χέρι του παίκτη της Ανόρθωσης ήταν ανοικτό».