Ο Μάρκους Ράσφορντ γι’ ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα, συνεχίζει την εκπληκτική του επίδοση στα εντός έδρας ματς και ίσως ο κόσμος της Γιουνάιτεντ να μην σκέφτεται ούτε στο ελάχιστο πλέον τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό το διάστημα …
Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν – παρά τις όποιες δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος – να παραμείνουν ήρεμοι και ψύχραιμοι στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ και να φτάσουν στο ευρύ 3-0 με τα τέρματα των Καζεμίρο, Ράσφορντ και Σο.
Ο Άγγλος επιθετικός που είχε κρίνει και την αναμέτρηση με την Γουλβς πριν από μερικές μέρες μπαίνοντας με αλλαγή λόγω της τιμωρίας που είχε δεχθεί για μια μικρή καθυστέρηση σε team meeting, βρήκε ξανά δίχτυα. Και το έκανε για 6ο διαδοχικό ματς στο «Ολντ Τράφορντ». Και δείχνει πιο καλά, πιο ώριμος ποδοσφαιρικά και πιο σίγουρος στον εαυτό του από ποτέ.
Και όταν έχεις τέτοιον Μάρκους Ράσφορντ, τί να τον κάνεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Πλέον, η ανάμνηση του Πορτογάλου φαντάζει τόσο μακρινή στον κόσμο της Γιουνάιτεντ, αφού κανείς δεν τον έχει δει και δεν του έχει λείψει από τις αρχές του Νοέμβρη, όταν αποχώρησε για το Μουντιάλ και τα έκανε… άνω – κάτω με την συνέντευξη που τον οδήγησε στην έξοδο.
Από την ημέρα που ο CR7 αποδεσμεύθηκε από το κλαμπ του Μάντσεστερ, σε 4 ματς έχουν σημειωθεί ισάριθμες νίκες για την ομάδα, με 9-0 στα γκολ και με 4 τέρματα από τον Ράσφορντ. Ο Τεν Χαγκ, παραμένει πιστός στο πλάνο του, κερδίζει έδαφος και σεβασμό και δείχνει πως με την πειθαρχία που τον χαρακτηρίζει, ξεπερνά τα δύσκολα και χτίζει κάτι που μπορεί ν’ αποκτήσει σταθερότητα και συνέπεια…