Σε ένα κακής ποιότητας παιχνίδι, Μπολόνια και Κρεμονέζε ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στα πρόθυρα της 19ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Στους 23 βαθμούς οι γηπεδούχοι, ακόμα ένα παιχνίδι που δεν παίρνει τρίποντο η Κρεμονέζε, που παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δίχως φάσεις κύλησε το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, με την Μπολόνια να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, ενώ  η Κρεμονέζε ήθελε να χτυπήσει τους γηπεδούχους στο ανοιχτό γήπεδο. Η μοναδική στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 41’ και άνηκε στην Μπολόνια, με τον Λυκογιάννη να δοκιμάζει ένα σουτ από τα 20 μέτρα, όμως ο Σκορούπσκι μπλόκαρε σταθερά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Κρεμονέζε, καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VAR. Ο Οκερέκε ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σκορούπσκι για να κάνει το 0-1. Η Μπολόνια δεν τα παράτησε και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Ο Λυκογιάννης έβγαλε την σέντρα, με τον Φέργκιουσον  να παίρνει την κεφαλιά και τον Καρνεζέκι να αποκρούει, όμως στην προσπάθεια του Βάσκεθ να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον Κίρικες , με αποτέλεσμα να καταλήξει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 63’ βρέθηκαν κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Καρνεζέκι απέκρουσε το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Λυκογιάννη, ενώ στο 70’ το σουτ του Ορζολίνι πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Κρεμονέζε.

Στο 87’ και πάλι ο Ορζολίνι απείλησε την εστία της Κρεμονέζε, όμως το φάουλ που δοκίμασε κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στο  89’ ο Κίρικες λίγο έλειψε να βάλει και πάλι αυτογκόλ, αλλά ο Φεράρι έσωσε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 90+7’ ο Καμπιάσο έκανε την κούρσα και τελείωσε μόνος του την φάση, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Καρνεζέκι να μπλοκάρει σταθερά.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Λυκογιάννης( 79’ Καμπιάσο), Λουκουμί, Σουμαορό, Λυκογιάννης, Μόρο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκεθ(79’ Σόουτεν), Ορζολίνι, Μπάροου(45’ Ζίρκζε), Σοριάνο

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Πικέλ, Βάσκεθ, Κίρικες, Φεράρι, Βαλέρι(70’ Μπουναϊούτο), Τσιοφάνι(61’ Γκάιαν), Σερνίκολα, Καστανιέτι(61’ Μπενάσι), Μεϊτέ, Οκερέκε(90’ Τσαντού