Στην υπομονή που είχαν οι παίκτες του αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το νικηφόρο πέρασμα με 1-0 από τα Γιάννενα!

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν κινδύνευσαν ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πλήρως τον έλεγχο δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι δεν κινδυνεύσαμε από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Όλοι δυσκολεύονται απέναντι στις κλειστές άμυνες αλλά το γεγονός ότι είχαμε υπομονή έφερε αυτό το αποτέλεσμα έστω και στο τέλος. Δεν σκοράραμε όταν έπρεπε αλλά αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Σαν ομάδα είμαστε αρκετό καιρό μαζί και είναι λογικό να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και αυτό θα βοηθήσει αρκετούς παίκτες ώστε να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Βρισκόμαστε υπό πίεση αλλά βρίσκουμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλα θα είναι καλύτερα με τον καιρό».