Η Ανόρθωση δεν δικαιούταν να πάρει περισσότερα από αυτά που πήρε στην Περιστερώνα, αλλά ούτε και λιγότερα και πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα.
Αυτό που ξεχώρισε από την παρουσία της «Κυρίας» ήταν το ντεμπούτο των δύο τελευταίων αποκτημάτων Μραζ και Γκερέρο, το δείγμα των οποίων ήταν θετικό, με τον Βέσκο να παρουσιάζεται σίγουρος ότι με την προσθήκη τους η ομάδα θα βελτιωθεί.
Αυτά για την ισοπαλία κόντρα στην Δόξα, ήδη το ματς πέρασε στην ιστορία και στην Ανόρθωση περιμένουν τα επόμενα σημαντικά γεγονότα.
-Το αμέσως επόμενο
αφορά τον προπονητή και έχει να κάνει με το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Πάφος FC το οποίο θα παρακολουθήσει καθώς οι πράσινοι είναι ο επόμενος αντίπαλος.
-Το δεύτερο κατά σειρά σημαντικό γεγονός είναι η κλήρωση του Κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης, μια κλήρωση η οποία σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει πολλά για την έκβαση της φετινής σεζόν.
-Το τρίτο γεγονός είναι το ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα ματς που δεν θυμίζει το σούπερ ντέρμπι προηγούμενων χρόνων αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο παραδοσιακό παιχνίδι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.