Για την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά την ήττα από τον Άρη μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την πορεία: «Είναι κάτι που συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και παύει να είναι σύμπτωση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και σκληροί με τον εαυτό μας. Υπολειπόμαστε 15 βαθμούς από την κορυφή και είναι πολύ απογοητευτικό».

Για το τι φταίει: «Παίρνοντας πέρυσι το πρωτάθλημα και μετακομίζοντας στο νέο γήπεδο, είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική περίοδο. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά, δεν εκμεταλλευτήκαμε το μομέντουμ μας και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αν θέλουμε να επανέλθει ο Απόλλωνας στη διεκδίκηση τίτλων τη νέα σεζόν. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το εισιτήριο στην Ευρώπη. Κανείς δεν περίμενε ότι θα είχαμε τέτοια χρονιά. Ο Απόλλων όμως είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα κλείσει επειδή δεν πέτυχε σε μία σεζόν. Έχουμε υποχρέωση να δούμε τα λάθη που έχουμε υποπέσει για να τα διορθώσουμε».

Οι σκέψεις του Νίκου Κίρζη: «Ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος, αλλά είναι και πολύ ψύχραιμος. Πριν 4-5 χρόνια θα υπήρχε μεγαλύτερη αναστάτωση. Γνωρίζει ότι κάναμε τα λάθη μας, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι αυτά όπως και στη ζωή. Ίσως θα πρέπει να εκσυγχρονίσουμε το μοντέλο μας, το πώς θα στελεχώσουμε την ομάδα. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρό μας. Ίσως να μην πήραμε πέρυσι τα μηνύματα από Άρη και Πάφος FC, φέτος όμως τα πήραμε. Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι, ξοδέψαμε χρήματα, αλλά κάποιες μεταγραφές δεν βγήκαν. Παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα δεν είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης. Επαναλαμβάνω, είμαστε πάρα πολύ ψύχραιμοι και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για Ευρώπη και το καλοκαίρι θα έχουμε αρκετό χρόνο. Πρέπει να λες την αλήθεια για να βελτιωθείς. Δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνο κάθε Δευτέρα. Τα λάθη είναι εκεί, αλλά δεν διαγράφονται όλα με μια κακή χρονιά».

Για την ενίσχυση: «Ήρθε σήμερα ο Γκανέζος Ντόνιο. Μιλώντας με συναδέλφους από το Αζερμπαϊτζάν, μας είπαν ότι είναι μεγάλη μεταγραφή. Δώσαμε και χρήματα για να τον πάρουμε. Καθρέφτης όμως είναι πάντα το γήπεδο. Είναι επιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στην τελευταία κίνηση».

Για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο είναι ο Άρης. Είναι τρομακτική η ισχύ που έχει από τη μέση και μπροστά. Είναι πολύ καλή ομάδα, απλά ήταν λίγο επιπόλαιος σε κάποια παιχνίδια και του κόστισε».

Για τον Βουκασίν: «Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του».