Δεν ήταν μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια, η προσέλευση των φιλάθλων στο ματς κυπέλλου με τον Άρη και επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των εισιτηρίων ( βλέπε 5.017) που διατέθηκαν.
Τα φετινά επίπεδα θέλουν τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, να είναι περισσότεροι και γύρω στου 7 χιλιάδες στο ΓΣΠ, αριθμός ο οποίος ελπίζουν ότι θα πάει την Κυριακή για τον αγώνα με τον Ακρίτα που αρχίζει στις 17:00.
Η εμφάνιση με τον Άρη και η πανηγυρική πρόκριση, πρέπει να σπρώξουν περισσότερο κόσμο και αυτή είναι η προσδοκία όλων.
Από αγωνιστικής άποψης, δεν αναμένεται να προκύψουν νεότερα αφού ο Κοσταντίνοφ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Ο Μιλόγεβιτς θα φτιάξει την 11άδα με τους παίκτες που είχε στο κύπελλο και λογικά, δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές αφού πλην κάποιων αδυναμιών που εμφάνισε η αμυντική συμπεριφορά για περίπου ένα 15λεπτο, έμεινε ευχαριστημένος.
Κατάφερε μάλιστα και έδωσε ανάσα στους τρεις παίκτες της επίθεσης και συγκεκριμένα στους Μαρκίνιος-Δώνη Κβιλιτάια και είδε τόσο το Μάριο Ηλία, όσο και το Γιώργο Εφραίμ, να δείχνουν ( σε αντίθεση με το Ντογκαλά) έτοιμοι να βοηθήσουν και να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.