Μετά την σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ, ο προπονητής της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν άρχισε το ματς με τις καλύτερες συνθήκες, το γήπεδο είχε νερό και ήταν δύσκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Όταν στέγνωσε παίξαμε καλύτερα. Ήμασταν χαρούμενοι για το γεγονός ότι ήρθε το 1-0 και για το ότι η ΑΕΛ μιας έκανε μόλις μια ευκαιρία στο παιχνίδι στο τέλος. Είμαστε χαρούμενοι για την τέταρτη σερί νίκη, τέταρτο ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και συνεχίζουμε. Οι παίκτες θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι καθώς πάλεψαν σε δύσκολες συνθήκες».
Για τα μεταγραφικά και αν ισχύει πρόταση από Γαλλική ομάδα για τον Ουζόχο: «Για τις μεταγραφές δεν έχουμε κάτι καινούριο. Για τον Ουζόχο δεν πληροφορήθηκα για κάτι. Γενικά γράφονται σε όλο τον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν».
Για το γεγονός ότι η ομάδα εδώ και τέσσερα ματς δεν δέχθηκε γκολ, για το ότι κάλυψε την διαφορά με τον Άρη και αν μπορεί να προλάβει και την πρώτη 3άδα: «Όλη η ομάδα δουλεύει στο γήπεδο, από τους επιθετικούς αρχίζει η αμυντική λειτουργία και αυτό κάνει δύσκολό για τον αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή, έχουμε και καλό τερματοφύλακα, ενώ χρειάζεται και τύχη. ΑΝ μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά, με την προσπάθεια που κάνουμε μας επιτρέπετε να ονειρευόμαστε και να το πιστεύουμε. Αν θέλεις να υλοποιήσεις τα όνειρα τους πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς να συνεχίσουμε να νικάμε και να περιμένουμε να χάσουν βαθμούς οι ομάδες που είναι πιο ψηλά»