Η φετινή ΑΕΛ δεν σφύζει από ποιότητα αυτό έγινε πλέον φανερό με την ομάδα να το παλεύει για να μπορέσει να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια εικόνα μιας ομάδας, όπως είναι τώρα, που δεν μπορείς να περιμένεις και πάρα πολλά στην συνέχεια όμως ταυτόχρονα βρίσκουν τον τρόπο να παίρνουν βαθμούς και αυτό είναι ανάμεσα στα θετικά.
Με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο ίσως να βρει τον τρόπο να ανέβει και ποιοτικά και να μπορέσει να είναι ακόμα περισσότερο ανταγωνιστική στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό που επίσης έχουν καταφέρει στην ομάδα είναι πάντως να βελτιωθεί κατά πολύ η ανασταλτική της λειτουργία. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει περάσει την σωστή λειτουργία της ομάδας στους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.
Περιθώρια βελτίωσης πάντα θα υπάρχουν. Η ΑΕΛ έχει καταφέρει στα μισά από τα 16 παιχνίδια να μην δεχθεί γκολ, ενώ μετράει τρία συνεχόμενα παιχνίδια με μηδέν παθητικό. Τα 11 γκολ παθητικό την κατατάσσουν ως την 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος , πίσω από ΑΠΟΕΛ, Πάφος FC και ΑΕΚ.

Μιχαήλ Αριστείδου