Νέα σενάρια στο φως από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, που θέλουν τον Μαρσέλο να επιθυμεί την επιστροφή στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγους.
Μετά τους Τούρκους, σειρά πήραν οι Βραζιλιάνοι, περί πιθανής πρόωρης αποχώρησης του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό. Ενώ το συγκεκριμένο σενάριο έδειχνε να ατονεί το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά και την εμφάνιση του άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ατρόμητο, νέα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «uol.com.br» παρουσιάζει τους πέντε Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να πάρουν μεταγραφή τον προσεχή Γενάρη και πρώτος στη λίστα είναι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ενημερώσει τον Μαρσέλο πως είναι ελεύθερος να βρει ομάδα και «επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία για να είναι πιο κοντά στον γιο του Έντσο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Ρεάλ. Πριν από μήνες, η Χετάφε, ένας σύλλογος από τα περίχωρα της Μαδρίτης, έδειξε ενδιαφέρον για την υπογραφή του».