Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, τα μεταγραφικά και την επόμενη μέρα στην Πάφος FC, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.

-Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ίσως να βοηθήσει στο να φύγει αυτό το άγχος ότι είμαστε αήττητοι. Οι καλές ομάδες είναι αυτές που θα ανασυνταχθούν μετά από ένα κακό αποτέλεσμα κι αυτό καλούμαστε να κάνουμε. Δεν μιλήσαμε για πρωταθλητισμό, το ταμείο θα γίνει τον Μάιο. Όταν κάποιοι έλεγαν ότι είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα, είχαμε πει ότι θα φανεί τον Μάιο. Δεν μας απασχολεί αν είμαστε στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είχαμε το μομέντουμ στα τελευταία παιχνίδια. Καλούμαστε να το γυρίσουμε. Ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα».

-Τα αγωνιστικά ενόψει Καρμιώτισσας: «Θα απουσιάσει ο Κανέ. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θα πάμε συνειδητοποιημένοι και πανέτοιμοι για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

-Για τον κόσμο: «Να μεταφέρω ένα μικρό παράπονο. Ένας αγώνας δεν τελειώνει στο 75’. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Να μείνουμε εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό να χειροκροτήσουμε την ομάδα. Αρκετός κόσμος έμεινε φυσικά».

-Για τον Μπετανκόρ: «Θα γίνει εγγραφή του στο ρόστερ. Ο ποδοσφαιριστής είναι παροπλισμένος από τον Αύγουστο, αλλά συμμετέχει στις προπονήσεις μας. Είναι…killer, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι η πρώτη μας μεταγραφή».