Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ επέβαλε τις ακόλουθες ποινές για τα όσα έγιναν στον αγώνα φούτσαλ ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια στην Λεμεσό.

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(γ) για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της  ομάδας με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου που δημιούργησαν αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά (εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και δημιουργήθηκε σύρραξη) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Διεξαγωγή 1 αγώνα χωρίς φιλάθλους και πρόστιμο

(δ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί και παράγοντες της ομάδας με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).

…………………

Καταγγελία κατά της Ομόνοιας Λευκωσίας
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της  ομάδας με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου που  `δημιούργησαν αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά (εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και δημιουργήθηκε σύρραξη) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/15.12.2022 (12η αγωνιστική).

……………….

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Σάββα Βρακά, λοιπό προσωπικό της ΑΕΛ που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Γιώργου Κλεοβούλου, λοιπό προσωπικό της ΑΕΛ που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του MANTELLI RENAN ROBERTO, ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας που αποβλήθηκε για απρεπή χειρονομία προς την κερκίδα της ΑΕΛ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Σύλβιο Μούλλερ, προπονητή τερματοφυλάκων της Ομόνοιας που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο