Ο Τσίσκο Μουνιόθ θα ήθελε οπωσδήποτε τον Μιχάλη Ιωάννου στις επιλογές του για τον αγώνα με τον Άρη, αλλά μοιάζει απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Κύπριος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και με δεδομένο ότι απομένουν ακόμη δύο μέχρι την αναμέτρηση με την ομάδα της Λεμεσού, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το όνομά του θα συμπεριληφθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο απουσιολόγιο.
Το ίδιο ισχύει και για τον Πάντσεον, ο οποίος θα μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ για ακόμη ένα ματς δεν υπολογίζεται ο Εμπραλίτζε. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας για να μπει στην αποστολή.
Αντιθέτως, στη διάθεση του Μουνιόθ είναι ο Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του προπονείται κανονικά. Μπορεί ο Ανδρέας Κεραυνός να άφησε θετικές εντυπώσεις με την εμφάνισή του στον αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται έκπληξη το να επιστρέψει στο τέρμα ο Γεωργιανός…

Ανδρέας Βεντούρης