Ο Ματέους Κούνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς με την μορφή του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο πατέρας του Βραζιλιάνου επιθετικού, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στην Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2021 και σε 54 ματς για όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μόλις 7 γκολ και έδωσε και 8 ασίστ και πλέον μετακομίζει στην Αγγλία και την Γουλβς.
Ο Καρμέλο Κούνια, μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας επιτέθηκε στον Ντιέγκο Σιμεόνε, για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον γιο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Στον τρόπο παιχνιδιού του Σιμεόνε δεν υπάρχει χώρος για να αναδειχτεί ένας επιθετικός. Τώρα πηγαίνει σε έναν καλό προπονητή που τον παίρνει και συνέχεια τηλέφωνο. Έναν προπονητή υψηλού επιπέδου.
Ελπίζω μόνο να βγει νικητής από την νέα πρόκληση. Το βλέπω θετικά. Στην Ατλέτικο ήρθε η προταση και δεν μπορούσαν να πουν όχι. Μπορεί ο πρόεδρος και ο κόσμος να τον ήθελαν αλλά, η ζωή συνεχίζεται και έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε.
Στην Μαδρίτη αναγνωρίζουν την αξία του αλλά υπήρχε κίνδυνος με τον τρόπο δουλειά της ομάδας» ανέφερε ο πατέρας του Βραζιλιάνου επιθετικού.