Η αποχώρηση του Μάγκλιτσα δεν επηρεάζει το πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εν όψει Ανόρθωσης και Άρη που είναι τα δύο τελευταία ματς της ομάδας για το 2022.
Ο Σέρβος κόουτς, έχει ήδη στη διάθεση του τον Γκεόργκι Κβιλιτάια και ο Γεωργιανός θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, εν αναμονή της έλευσης του νέου σέντερ φορ εν όψει Ιανουαρίου.
Ο Κβιλιτάια, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός στον τελευταίο αγώνα και αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο μέχρι την Παρασκευή που είναι η τελευταία προπόνηση θα φορέσει ξανά φανέλα βασικού.
Γίνεται πλέον ξεκάθαρο, ότι αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη ο ποδοσφαιριστής για να βοηθήσει την ομάδα του ώστε να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα και να διατηρηθεί στην 1η θέση.
Αναφορικά με τα άλλα αγωνιστικά νέα, η προσοχή επικεντρώνεται στον Τάσο Δώνη, αν θα προλάβει την Ανόρθωση με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του αλλά ταυτόχρονά να μην γίνεται ακόμα ασφαλής πρόβλεψη.
Ο πονοκέφαλος του προπονητή, αφορά την κάλυψη του κενού που αφήνει ο τιμωρημένος Κρέσπο. Όλα δείχνουν ότι ο Καρώ θα κληθεί να πάρει θεση δίπλα στον Ντβάλι με την ελπίδα ότι ο Κύπριος διεθνής αμυντικός θα δώσει τη λύση που θέλει ο προπονητής και η ομάδα.