Σοβαρεύει η σχέση της Ντιλέτα Λεότα με τον Λορίς Κάριους.

Η Ιταλίδα αθλητική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι μαζί με τον Γερμανό τερματοφύλακα της Νιούκαστλ από τον Οκτώβριο αλλά όπως δείχνουν τα γεγονότα έχουν προχωρήσει πολύ στη σχέση τους.

dileta_2
dileta_1

 

Οι δύο τους πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στην ιδιαίτερα πατρίδα της Λεότα, την Κατάνια της Σικελίας, και μάλιστα ο τερματοφύλακας γνώρισε και τους γονείς της. Ο Λορίς και η Λεότα απόλαυσαν τοπικά εδέσματα αλλά και τον ήλιο στο νησί και έκαναν βόλτες στη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο σκύλο της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στη Σικελία στα social media και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Οι δύο τους έχουν εμφανιστεί στο τελευταίο διάστημα στο Μαϊάμι, στο Λονδίνο αλλά και στο Μιλάνο.

Η Λεότα είχε ταξιδέψει πριν από το Μουντιάλ στο Λονδίνο και οι παπαράτσι τους συνέλαβαν σε βόλτες σε εμπορικά μαγαζιά.

καριουσ
leota_3

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».


Ο Λόρις Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα, η οποία είναι εδώ και ένα χρόνο με τον τενίστα Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ωστόσο η σχέση τους διακόπηκε το 2021 όταν η Γερμανίδα ηθοποιός είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα σε σκάφος στη Μύκονο.