Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τον πρώτο να τίθεται νοκ άουτ ενόψει Ιωνικό, ενώ ο δεύτερος έχει κάποιες πιθανότητες να είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό συνέχισε ο Παναθηναϊκός σήμερα με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.  Το τριφύλλι αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς από την μία έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ αντιμετωπίζει μια τενοντίτιδα στην γάμπα.
Ο πρώτος έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ ενώ ο δεύτερος το παλεύει για να είναι έτοιμος. Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του σίγουρα χωρίς τον Βέρμπιτς ενόψει  του αγώνα της Τετάρτης, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί ο Μπερνάρ στα άκρα και στο κέντρο το τριφύλλι θα παίξει  με Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν, ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Aναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Ιωνικό. Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» έμειναν εκτός ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τενοντίτιδα στη γάμπα του δεξιού ποδιού και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο».