Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΕΝΠ με τους γαλαζοκίτρινους να σκέφτονται μόνο νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης.
Η ομάδα έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και σε ενδεχόμενη ήττα τα πράγματα θα μπλεχτούν περισσότερο. Για να έρθει η νίκη θα πρέπει και η ΑΕΛ να βρει τον τρόπο να σκοράρει καθώς είναι ένα κομμάτι στο οποίο δυσκολεύεται πάρα πολύ.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κατσάνικλιτς, Μεντόγεβιτς, Πάβλοβιτς, Φιλίπποβιτς, Νεοφύτου, Τσέποβιτς και Μπάστο. Ο τελευταίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την χρονιά.
Η απουσία του Μεντόγεβιτς αλλά και ο τραυματισμός του Μπάστο θα φέρουν αλλαγές στην 11άδα που ενδεχομένως να μην είναι και μοναδικές.
Οι Μπιλοβάρ και Ζτραβκόφσκι αναμένεται να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ ενώ ακόμα μια αλλαγή ενδεχομένως να γίνει και στην κορυφή της επίθεσης και ίσως και μια στα εξτρέμ. Στην κορυφή Μπεραχίνο και Μιλιντσεάνου θα διεκδικήσουν την θέση, ενώ ο Μακρής ίσως επιστρέψει και αυτός στο αρχικό σχήμα.
Με αυτά τα δεδομένα μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ ίσως να αποτελείται από τους Μούριελ, Σάντος, Τζαλμά, Τεσέϊρα, Μπιλοβάρ, Τσιμπόλα, Ζτραβκόφσκι, Μιραλάς, Κάσα, Σις, Μιλιντσεάνου. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπεραχίνο και Μακρής.

Μιχαήλ Αριστείδου