Ο καθένας μπορεί να διαβάσει με το δικό του τρόπο τα όσα ανέφερε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, στην οποία έγινε το αναμενόμενο, απάντησε δηλαδή στις κατηγορίες που εκτόξευσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης προς τη δική του πλευρά.
Ο καθένας διαβάζει, κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματά του, διαμορφώνοντας τις απόψεις του. Η ουσία ωστόσο είναι τι γίνεται από ‘δω και μπρος, η επόμενη μέρα της Ανόρθωσης και τι θα περιλαμβάνει.
Είναι, θεωρώ, άποψη των περισσοτέρων πως αυτό που χρειάζεται αυτή τη χρονική στιγμή η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι να βγουν τα μαχαίρια από τη θήκη, αλλά μία…ομερτά. Μία αμφιλεγόμενη λέξη, την οποία ωστόσο επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε με την…καλή της έννοια -κι ο καθένας αντιλαμβάνεται τι ακριβώς εννοούμε, για έναν και μοναδικό σκοπό: να μην ταλαιπωρηθεί ξανά από τα όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια, με τις κόντρες παραγόντων, τη διοικητική αστάθεια και το «κατηγορώ» του ενός στον άλλον.
Αυτός που από ‘δω και πέρα θα μιλάει περισσότερο, είναι αυτός που θα «καεί» στη συνείδηση του κάθε Ανορθωσιάτη. Όποιος κι αν είναι αυτός. Η «κυρία» χρειάζεται, αυτή τη στιγμή, λίγα έως καθόλου λόγια.
Να γίνουν αυτά που πρέπει κι απαιτούνται, προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει και να κοιτάξει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, κάτι που επί του παρόντος είναι αδύνατον να αισθανθεί ο οποιοσδήποτε στις τάξεις της.
Η Ανόρθωση δεν χρειάζεται δημόσιες αντιπαραθέσεις. Ούτε άτομα που θα την χρησιμοποιούν για δική τους προβολή. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η εν λόγω αναφορά δεν αφορά ούτε τον πρόεδρο της εταιρείας, ούτε τον πρόεδρο του σωματείου, αλλά όσους επιθυμούν να αναμειχθούν στα διοικητικά της στο άμεσο μέλλον.

Ανδρέας Βεντούρης