Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
Αρχικά:
Για τη βελτίωση της ομάδας: «Η ομάδα πήρε τους 13 από τους τελευταίους 18 βαθμούς που διεκδίκησε. Δείχνει τη βελτίωση που έχουμε κάνει σε σχέση με το ξεκίνημα. Έχουμε πετύχει 8 γκολ στο τελευταίο 15λπετο των αγώνων μας. Οι αλλαγές βοηθούν από τον πάγκο και αλλάζουν τη ροή του αγώνα, αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Στα τελευταία ματς η ομάδα προ. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να πιστώνονται και να αναγνωρίζονται γιατί οι . Η θέση που είμαστε δεν αρμόζει στην Ομόνοια, ούτε στους παίκτες που έχουμε. Τώρα δεν ξέρουμε που θα φτάσει η ομάδα αλλά δεν μπορούμε να μη διαπιστώσουμε τη βελτίωση που έχουμε. Μπαίνουμε στο γήπεδο γνωρίζοντας πως δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς αλλά τα δεδομένα αυτά είναι».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να δώσουμε απάντηση σε κανένα. Είναι άδικο να μην πιστώνουμε τη δουλειά που γίνεται και γι’ αυτό το αναφέρουμε. Αναγνωρίζουμε την απογοήτευση που υπάρχει, όμως η μουρμούρα δεν θα φέρει τίποτα. Ο κόσμος κατά τη διάρκεια του αγώνα θέλουμε να κάνει ότι έκανε τόσο καιρό και να συνεχίζει να μας υποστηρίζει. Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι οι παίκτες θα νιώσουν από τον κόσμο πως ήρθαμε για να νικήσουμε αυτό το ντέρμπι. Περιμένουμε την ομάδα να παρουσιαστεί όπως θα πρέπει. Το κακό ξεκίνημα μας έφτασε ως εδώ αλλά στο χέρι μας είναι να το ανατρέψουμε. Από την πλευρά μας, περιμένουμε πως την Παρασκευή θα κάνουν το καλύτερο».
Τα αγωνιστικά: «Ο Φαμπιάνο προπονήθηκε κανονικά. Ο Χούπερ θα προπονηθεί σήμερα. Ο Μάταβς μπήκε από χθες στις προπονήσεις. Ο Μιξ είναι ακόμα άρρωστος και είναι . Ο Ζαχαρίου είναι στο βέλγιο και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ευχόμαστε να επιστρέψει δυνατός. Η ενημέρωση είναι πως πάει καλά. Θα απουσιάσει ο Μπεζούς λόγω καρτών, επιστρέφει ο Χάμπος».
Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Η απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή έχει ληφθεί. Η διαδικασία αξιολόγησης θα πάρει κάποιο χρόνο και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα υπάρξει πρόσληψη αθλητικού διευθυντή. Αυτό που προέχει τώρα είναι το θέμα του τεχνικού διευθυντή».
Για το θέμα με το σωματείο: «Υπάρχει μια συμφωνία η οποία υφίσταται και τηρείται κανονικά. Αυτό θα κάνει ο πρόεδρος. Θα τηρήσει τη συμφωνία. Από εκεί και πέρα όμως νιώσει ότι πρέπει να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση πάνω στο ζήτημα αυτό, θα το κάνει με ειλικρίνεια προς τον κόσμο. Δεν έχει σκέψη να αποχωρήσει από την ομάδα. Δηλαδή αν δεν υπάρξει νέα συμφωνία θα πορευτούμε με την υφιστάμενη».