Ο πρόεδρος του Ακρίτα, Βασίλης Θεοδώρου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τους λόγους που αποχώρησε ο Νταβίντ Μπαντία αλλά και για τον αντικαταστάτη του.
Αναλυτικά:
Για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Νταβίντ Μπαντία: «Είναι κάτι το οποίο δεν χαροποιεί κανένα αλλά υπήρχαν αρκετοί λόγοι. Η δύσκολη βαθμολογική θέση, κάποια εσωτερικά θέματα που βλέπαμε και εμείς. Δώσαμε χρόνο, κάποια πράγματα είχαν βελτιωθεί αλλά είχαμε και εσωτερικά θέματα που μας οδήγησαν να πάρουμε αυτή την απόφαση. Δεν γίνεται να χάναμε από ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Δεν επιρρίπτουμε ευθύνες μόνο στον κ. Μπαντία. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Είχαμε προβλήματα και διαχείρισης κάποιων ποδοσφαιριστών».
Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Μπαντία: «Υπηρεσιακός προπονητής με την Ομόνοια θα είναι ο Μαρκ Βελάσκο, βοηθός προπονητής και τη Δευτέρα θα δούμε το μέλλον. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι ξένος ή Κύπριος ο αντικαταστάτης του Μπαντία. Θα πορευτούμε με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και θα πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις».