Δεν επηρεάζεται ποσώς η λειτουργία της ομάδας. Αντίθετα μάλιστα. Ο Χρίστος Πουλλαίδης, παραμένει ενεργοποιημένος και αποφασισμένος να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε η Ανόρθωση, να μην επηρεαστεί από τις όποιες εξελίξεις.
Η περίπτωση Άντερσον Κορέια, είναι ενδεικτική. Και δεν θα μείνει μόνο εκεί. Ο Βραζιλιάνος ανανέωσε μετά από την πολύ καλή οικονομική προσφορά που δέχτηκε και το επόμενο βήμα, είναι η μεταγραφική ενίσχυση με τον Ισπανό χαφ Σέρχιο Τεχέρα, να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και βέβαια θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που θα αφορούν την επιθετική γραμμή της ομάδας.


Γίνεται αντιληπτό, ότι ο κύριος Πουλλαίδης θέλει να βελτιώσει όσες πιο πολλές αδυναμίες έδειξε η ομάδα ( ελέω των λανθασμένων καλοκαιρινών μεταγραφών) και ελπίζει ότι αυτή τη φορά, ο Μουνιόθ θα προβεί σε σωστές προσθήκες.
Αναφορικά με το δικό του θέμα (βλέπε παραίτηση) όλα πλέον συνηγορούν ότι θα γίνει αυτό που γράψαμε από το πρωί της Παρασκευής και κάνει λόγο για πίεση παραμονής του, μέχρι τουλάχιστον τον ερχόμενο Μάϊο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ένα σενάριο που ενδεχομένως να γίνει, από την στιγμή μάλιστα που φαίνεται να διευρύνεται το κύμα των Ανορθωσιατών, που θεωρούν ότι η παραμονή Πουλλαίδη, είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη εξέλιξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να αναλάβει ειδικά το μεγάλο οικονομικό φορτίο.