Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, ο προπονητής της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ξεκινήσαμε ιδανικά με ένα πολύ ωραίο γκολ και μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Δεν κάναμε δυστυχώς πάντα τις καλύτερες επιλογές και γι’ αυτό έμεινε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα έβγαζαν περισσότερους παίκτες στην επίθεση και ότι θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε στην αντεπίθεση. Κάναμε το 2-0 και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να δείξουμε σε όλους ότι δεν είμαστε νεκροί».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια ήταν πιο επιθετική: «Μετά από μια νίκη θα ήταν πιο εύκολο να πούμε ότι ναι δουλεύει καλύτερα αλλά θα πρέπει να το αναλύσουμε. Σίγουρα σήμερα μας βοήθησε. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια σωστή απόφαση».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια αντέδρασε μετά από μια ήττα:  «Αυτά ήταν τα λόγια που είπα στους παίκτες πριν το παιχνίδι ότι πρέπει πάντα να αντιδρούμε. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Βλέπουμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πριν δύο μήνες. Ίσως ο κόσμος να το βλέπει, αλλά βλέπουμε μεγάλες αλλαγές. Η ομάδα αλλάζει προς το θετικό».

Για τον Κακουλλή: «Κάθε φορά που μπαίνει μέσα, δίνει πολλά. Δουλεύει σκληρά. Δεν τον βλέπετε στις προπονήσεις αλλά μένει εκεί μετά το τέλος και δουλεύει. Δεν είναι τυχαίο ότι σκοράρει τόσα πολλά γκολ, δουλεύει γι’ αυτά».