Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» αναδεικνύει και φέτος τα Χριστούγεννα την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου ενισχύοντας συνανθρώπους μας και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Απώτερος στόχος αλλά και μήνυμα της καμπάνιας είναι πως ειδικά τις ημέρες των εορτών δεν πρέπει να λείψει το δώρο από κανένα παιδί και τα απαραίτητα από το τραπέζι καμιάς οικογένειας.

 

Με τη συνεργασία και φέτος των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ενισχύθηκαν οικογένειες που περνούν δύσκολα. Τα φετινά Χριστούγεννα το «Γκολ στη Ζωή» επέλεξε επίσης να στηρίξει συνανθρώπους μας μέσω ιδρυμάτων και συγκεκριμένα:

 

– Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης» στη Λευκωσία το οποίο υποστηρίζει άτομα με νοητική αναπηρία.

 

– Το Ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» στη Λεμεσό το οποίο υποστηρίζει και υποβοηθάει την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με αναπηρίες.

 

– Το Κέντρο Ατόμων με Αναπηρίες «Άγιος Λάζαρος» στη Λάρνακα που αυτή τη στιγμή υποστηρίζει 64 ενήλικα άτομα.

 

– Το Ίδρυμα «Η Κιβωτός» στην Πάφο το οποίο υποστηρίζει 47 παιδιά με σοβαρές αναπηρίες.

 

– Το κέντρο ημέρας «Στήριξη Αυτισμού Αμμοχώστου»

 

Η πρωτοβουλία «Χριστούγεννα για Όλους» αποτελεί από τις κορυφαίες δράσεις του «Γκολ στη Ζωή» καθώς μέσω αυτής εν ενεργεία και πρώην ποδοσφαιριστές και αυτές τις γιορτινές ημέρες επιστρέφουν στην κοινωνία λίγη από την αγάπη με την οποία ο κόσμος τους περιβάλλει κάθε βδομάδα στα γήπεδα.