Για τον επικείμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα κι ότι αφορά το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και τις απουσίες: «Πάμε με πάρα πολλές απουσίες. Θα φανεί μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Κβιλιτάια, Γουΐλερ και Βιγιαφάνες είναι έξω λόγω καρτών. Είναι τρεις από τους βασικούς άξονες της επιτυχίας κόντρα στην Ομόνοια. Εκτός είναι επίσης ο Δώνης λόγω θλάσης, δεν ξέρω αν θα προλάβει το επόμενο, ενώ είναι έξω και ο Φεράρι. Ο Τσεπάκ, ο Μορέιρα και ο Μάγκλιτσα κουβαλούν αμφιβολίες, ο καθένας σε διαφορετικό ποσοστό και θα αξιολογηθούν σήμερα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να αποδείξουμε ότι έχουμε το βάθος και την ποιότητα για να υπερκεράσουμε το εμπόδιο των απουσιών. Αυτό που μας χαλά είναι ότι ο προπονητής δουλεύει με τους παίκτες, καταλήγουν σε κάποια στοιχεία που βγαίνουν στο γήπεδο και την ίδια ώρα οι τραυματισμοί είναι ο ανασταλτικός παράγοντας για να μην προχωρήσει αυτή η πρόοδος. Λέμε για την ενέργεια του Κβιλιτάια που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Το πρόγραμμα μας τον Δεκέμβρη είναι τέτοιο που όποτε κι αν ερχόταν μια απουσία, θα ήταν σημαντική».

-Τα εισιτήρια: «Η διαδικασία των εισιτηρίων, με τον τρόπο που τον κάνουμε με λίστα προτεραιότητας, καθυστερεί το sold out. Αν ήταν σε ελεύθερη προπώληση, θα είχαμε sold out σε 15 λεπτά. Απλά δίνουμε χρόνο στα άτομα που έχουν προτεραιότητα. Ανακοινώσαμε χθες ότι έχουν μείνει 44 εισιτήρια, έχουν σταλεί sms για να τα πάρει ο κόσμος. Έστω κι ένα αν μείνει διαθέσιμο, θα γίνει γνωστό απόψε στις 19:00».

Για τις δηλώσεις Φλορέσκου: «Ως επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν ασχολούμαστε με αστειότητες».

-Για τη νέα επιστολή της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: «Δεν ξέρω γιατί η Αστυνομία το κάνει αυτό. Είχα πει ότι είναι καλύτερα να διαβάζουμε έναν νόμο. Είναι ξεκάθαρος. Η Αστυνομία δικαιούται να κάνει εισήγηση προς την ΚΟΠ για συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πουθενά στο νόμο να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό το πράγμα, από τη μια κατανοώ ότι γίνεται διότι η Αστυνομία δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει αλλιώς, δεν έχει τα εργαλεία ή τη δυνατότητα, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι αυτή η σωστή προσέγγιση. Οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι έφεραν ως καλό παράδειγμα το ΑΠΟΕΛΟμόνοια που είχε οπαδούς και των δύο ομάδων. Θα πάμε στα κακά παραδείγματα της Ελλάδας;. Είχαμε ένα νόμο γεμάτο…τρύπες. Αποδεικνύεται στην πράξη τρία χρόνια μετά ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί».