Ποινή αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους επιβλήθηκε σε άντρα ηλικίας 32 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης βίας στα γήπεδα. Ο 32χρονος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο, στην κατηγορία της συμμετοχής σε οχλαγωγία, σχετικά με τα επεισόδια στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.

Η υπόθεση οχλαγωγίας καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Εξετάζοντας τα στοιχεία που εξασφαλίστηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λάρνακας και που παρουσιάστηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 32χρονο για συμμετοχή στην οχλαγωγία.

Στον 32χρονο επιβλήθηκε από το Δικαστήριο, ποινή απαγόρευσης της εισόδου του σε αθλητικούς χώρους, για περίοδο τεσσάρων μηνών, με ισχύ από τις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία επιβλήθηκε η ποινή. Κατά την περίοδο αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, το Δικαστήριο έδωσε οδηγίες όπως ο 32χρονος παρουσιάζεται και παραμένει σε Αστυνομικό Σταθμό, 30 λεπτά πριν την έναρξη, μέχρι και 30 λεπτά μετά τη λήξη, των αγώνων της ομάδας του.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 32χρονο και ποινή πληρωμής χρηματικού προστίμου ύψους 700 ευρώ.

Ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, για συμμετοχή του στην οχλαγωγία, στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, επιβλήθηκε και σε άντρα 34 ετών, σε προηγούμενη δικάσιμο, στις 17 Νοεμβρίου.