Στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να προπονηθεί ατομικά, μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.
Εξαιρετικές μέχρι σήμερα παραμένουν οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται σήμερα στο προπονητικό κέντρο της «Βασίλισσας», όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία.
Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση που είχε με τους ανθρώπους της Ρεάλ, ο CR7 προπονήθηκε ατομικά σε ένα από τα γήπεδα που δεν χρησιμοποιούσε ο Κάρλο Αντσελότι, προκειμένου να μείνει σε φόρμα όσο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ στο Βαλδεμπέμπας ήξερε πως δεν θα τραβούσε και όλα τα βλέμματα πάνω και θα ήταν πιο ασφαλής.
Άλλωστε, ο Kριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν ήδη στη Μαδρίτη τις τελευταίες ημέρες, μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ για να αποφασίσει εκεί το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται από το νέο έτος, χωρίς ωστόσο να έχει συνδεθεί το όνομά του με μία πιθανή επιστροφή στους «μερέγχες».