Κρίση φαίνεται πως υπάρχει στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον ατζέντη του, καθώς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ένταση σχετικά με την επόμενη ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
Ο Ρονάλντο αποχώρησε από το Κατάρ μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στα προημιτελικά του Μουντιάλ από το Μαρόκο και πλέον πρέπει να επικεντρωθεί στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ένταση στη σχέση του Κριστιάνο με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει στον ποδοσφαιριστή ένα πολύ καλό συμβόλαιο.
Μπορεί οι δυο τους να έχουν περάσει καλά, να έχουν σχέση πατέρα-γιου όσα χρόνια είναι μαζί, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη κρίση στις σχέσεις τους καθώς είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ τους την περίοδο που ο Ρονάλντο ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους.
Αυτή τη φορά η κρίση προέκυψε καθώς ο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα, ενώ ο Μέντες δεν έχει στα χέρια του κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να τον πείσει ότι ίσως θα πρέπει να εξετάσει και προσφορές από αραβικές χώρες.