Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη, με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν και αυτή την εβδομάδα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.
Συγκεκριμένα ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίποβιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου και Κατσάνικλιτς, ενώ οριακά θα είναι στην αποστολή ο Μεντόγεβιτς.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα έχει αλλαγές στην μεσαία γραμμή, με τον Νταβόρ Ζτραβκόφσκι να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην 11άδα στην θέση του Μεντόγεβιτς.
Την Κυριακή η ομάδα θα χρειαστεί αρκετά τρεξίματα στην μεσαία γραμμή και ο 24χρόνος μέσος μοιάζει να έχει το προβάδισμα αντί του Κοντινέλα. Η άλλη θέση στην μεσαία γραμμή είναι «καπαρωμένη» από τον Τσιμπόλα.

Όποια και αν είναι η επιλογή του προπονητή, αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Η ΑΕΛ είναι αρκετά πίσω στην βαθμολογία και κινδυνεύει πολύ νωρίς να βρεθεί εκτός στόχων στο πρωτάθλημα. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι την δεδομένη στιγμή η ΑΕΛ κοιτάζει περισσότερο προς τα κάτω αντί προς τα πάνω αφού η διαφορά της από την κάτω ζώνη είναι μικρή.
Εάν δεν πάρει σύντομα αποτελέσματα αυτό θα επιδεινώσει την θέση της και σίγουρα θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα.

Μιχαήλ Αριστείδου