Απρόσμενες απώλειες για την Πάφος FC.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Στέλιος Κυριακίδης», την ίδια ώρα το ΑΠΟΕΛ έφευγε με διπλό από το «Αμμόχωστος» και η διαφορά από τους γαλαζοκίτρινους μειώθηκε στον έναν βαθμό.
Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα τρίλεπτο στην Πάφο.
Ο Ολυμπιακός… σόκαρε τους γηπεδούχους με γκολ του Ψύχα στο 58ο λεπτό μετά από ολέθριο λάθος του Ζουνίνιο, ενώ στο 61’ έγινε το ίδιο στην αντίθετη μεριά με τον Γκεριέ να βγάζει μόνο τον Ζάιρο ο οποίος πέρασε και τον Μολ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για να μείνει το 1-1 έπρεπε ο Ζάιρο να αποκρούσει μια κεφαλιά του Κβίντα στο 80’ και ένα σουτ του Βαλακάρι στο 84’, ενώ η κεφαλιά του Φινλσανδού στο 90’ έφυγε ελάχιστα έξω.

ΠΑΦΟΣ FC: Αντός, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Ζουνίνιο, Κανέ, Ντράγκομιρ, Αμπντουραχίμι, Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (73′ Βαλακάρι)
Στον πάγκο: Οιέρ, Παλάσιος, Χαραμπάτζε, Χότσκο, Δημητρίου, Χέσταντ, Μιχαήλ,  Ταβάρες, Πελάζιο, Ζοάο Πέδρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Λιασίδης, Μουκτάρης, Γκεριέ, Δόσης, Ψύχας (65′ Χριστοδούλου), Κορομά, Νάνι, Πεχλιβάνης, Ιωάννου, Μπάρντι
Στον πάγκο: Τσαρλς, Πισήας, Ντεσιρέ, , Σλόγκαρ, Χέντρικς, Αντωνίου, Ζευκή, Χατζημιτσής.

ΣΚΟΡΕΡ: 61′ Ζάιρο/58′ Ψύχας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κβίντα/Ψύχας (3η), Κορόμα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.500

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα.
7′
Απειλεί η Πάφος FC.  Απευθείας φάουλ του Τάνκοβιτς, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μολ.
11′ Ευκαιρία για την Πάφος FC. Κάθετη πάσα του Αμπντουραχίμι, ο Σεμέδο έπιασε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Μολ.
13′ Σουτ του Τάνκοβιτς έξω.
14′ Πλασέ του Ζάιρο μέσα από την περιοχή, αδύναμο στα χέρια του Μολ.
21′ Σκόραρε η Πάφος FC αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ο Ζάιρο κινήθηκε ωραία από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πήρε την ασίστ από τον Τάνκοβιτς, σκόραρε αλλά το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή για πιθανό οφσάιντ στον Τάνκοβιτς, το είδε ξανά και το ακύρωσε.
Τέλος α’ ημιχρόνου.
Έναρξη β’ ημιχρόνου.
53′
Ευκαιρία για την Πάφος FC. Κεφαλιά του Τάνκοβιτς από κοντά έξω.
58′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός. Ολέθριο λάθος του Ζουνίνιο, ο Ψύχας βγήκε μόνος απέναντι στον Άντος και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
61′ ΓΚΟΛ. 1-1.Ισοφαρίζει η Πάφος FC. Ο Ζάιρο μετά από λάθος πάσα του Γκεριέ, πέρασε και τον τερματοφύλακα Μολ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
72′
Σουτ του Χριστοδούλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Ντράγκομιρ.
80′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφος FC. Ο Κβίντα έPιασε την κεφαλιά και ο Μολ απέκρουσε με το γόνατο. Από πλευράς Πάφου φώναξαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, έγινε έλεγχος και από το VAR αποφασίστηκε ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.
84′ Καλό σουτ του Βαλακάρι, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μολ.
90′ Κεφαλιά του Βαλακάρι έξω.

 

 

 

—————————————————————