Ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα βρέθηκε στο μεγάλο Βαρωσιώτικο ντέρμπι όντας γνωστός φίλος της «Κυρίας» αλλά ο πιο σημαντικός λόγος ήταν άλλος.
Εκτός γηπέδου στήθηκαν συνεργεία για δείγματα μυελού των οστών και βρέθηκε εκεί για την προώθηση αυτής της μεγάλης και ιερής προσπάθειας που σώζει ζωές.
Μάλιστα έστειλε και το δικό του μήνυμα μιλώντας στην κάμερα της
Cablenet.
«Συγχαρητήρια στην Cablenet
και το Καραϊσκάκειo Ίδρυμα. Είναι απλή η διαδικασία. Να περάσουμε όλοι εδώ, είναι διαδικασία δύο λεπτών, είναι ανώδυνο. Απλώς ανοίγουμε το στόμα μας και δίνουμε ζωή σε κάποια άλλα άτομα εφόσον είμαστε συμβατοί» είπε αρχικά ο Υπουργός.
Για τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας: «Είμαστε ευαίσθητοι με όλους τους συμπολίτες μας. Το Καραϊσκάκειο είναι πρωτοπόρο σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν δότες από την Κύπρο που δίνουν δείγματα σε άλλες χώρες και πρέπει όλοι να έρθουμε κοντά και να το στηρίξουμε. Αυτά τα δυο λεπτά μπορούν να δώσουν ζωές».
Ήρθατε και πάλι γήπεδο για να παρακολουθήσετε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι: «Όταν δεν έχω υποχρεώσεις πάντα είμαι στο γήπεδο. Η Ανόρθωση είναι τρόπος ζωής για εμένα. Η μέρα είναι σπουδαία, είναι ένα Βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλά κοινά. Έχουμε ξεριζωθεί, έχουμε κοινό στόχο την επιστροφή, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Εύχομαι η καλύτερη να είναι η ομάδα μου».
Το μήνυμα στον κόσμο: «Το ποδόσφαιρο ενώνει. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας και την επιστροφή στην πόλη μας».