Ανακοίνωση από εννέα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας, τα οποία καλούν τη διοίκηση του Σωματείου και της Εταιρείας να βρουν μαζί τη λύση για τα όσα λέχθηκαν τις τελευταίες μέρες, μακριά από δημόσιο διάλογο. Αναλυτικά:
«Είδαμε και ακούσαμε αρκετά τις τελευταίες μέρες σε σχέση με το μέλλον της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Καλούμε λοιπόν τόσο τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και το συμβούλιο του Α.Σ.Ο.Λ να σταματήσουν το δημόσιο διάλογο και να καθίσουν στο τραπέζι με σκοπό την εξεύρεση λύσης έχοντας πάντα ως γνώμονα τα συμφέροντα της μεγάλης ιδέας της Ομόνοιας.
Εμείς θέλουμε μια Ομόνοια ζωντανή, δυνατή και υγιής σε όλους τους τομείς. Θέλουμε τον κόσμο μας ενωμένο και όχι διχασμένο. Φροντίστε όλοι να βρείτε τον τρόπο που θα συμβεί αυτό πριν να είναι αργά.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σοβαρός διάλογος είναι η μόνη οδός για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει. Γι’ αυτό καλούμε και τις δυο πλευρές να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή.
Στην σκέψη σας, πάνω από όλους και από όλα θέλουμε να είναι η Ομόνοια και ο ΛΑΟΣ της. Αυτή την εικόνα απαιτούμε να βγάζετε προς τα έξω.

-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ-

Limassol Shamrocks

Fan Club Athienou

Fan Club Lakatamias

Συ. Φι. Λευκωσίας – Green Fanatics

Συ. Φι. Κοκκινοχωρίων – East Crew

Συ. Φι. Λεμεσού

Συ. Φι. Λάρνακας

Συ. Φι Σολιάς

Όμιλος Γυναικών»