Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ΑΠΟΕΛΟμόνοια, εκτός από την έκβαση του ντέρμπι, το ενδιαφέρον, επικεντρώνεται και στον φίλαθλο κόσμο που θα πάει στο ΓΣΠ.
Μετά από χρόνια, οι εκτιμήσεις προβλέπουν αριθμό εισιτηρίων που θα πλησιάσει το ένδοξο παρελθόν, όταν δηλαδή είχαμε 20 χιλιάδες εισιτήρια, παρόλο ότι με τον διαχωρισμό που γίνεται στις κερκίδες, δε είναι εφικτό να επαναληφθεί.
Πλέον η γηπεδούχος ομάδα, έχει στη διάθεση της, κάτι παραπάνω από 16 χιλιάδες και συγκεκριμένα 16.300 εισιτήρια, ενώ η φιλοξενούμενη 2.200.


Άρα λοιπόν στην καλύτερη περίπτωση, μιλάμε για αριθμό 18.500 χιλιάδων εισιτηρίων. Εν όψει του σημερινού ντέρμπι, το γηπεδούχο ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε ότι έφτασε στις 15 χιλιάδες ο αριθμός όσων έκλισαν θέση, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα πάνε όλοι γήπεδο και ειδικά οι κάτοχοι των διαρκείας που είναι γύρω στις 6 χιλιάδες.
Συνήθως υπάρχουν απώλειες στις κρατημένες θέσεις και εάν επαναληφθεί αυτό, σημαίνει ότι από πλευράς ΑΠΟΕΛ προβλέπεται ότι θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα στην καλύτερη περίπτωση  14 χιλιάδες θα πάνε σήμερα στο ΓΣΠ.


Αναφορικά με τους φίλους της Ομόνοιας, έχουν εξαντληθεί τα 2.200 εισιτήρια και ελάχιστες αναμένεται να είναι απώλειες.
Θα είναι στο ΓΣΠ, 2 χιλιάδες οι φίλοι των ¨πρασίνων» και αν πάνε οι 14 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τότε αναμένεται να ανακοινωθούν κοντά στις 16 χιλιάδες εισιτήρια που θα είναι πολύ καλός αριθμός ,συγκριτικά με το σκηνικό της τελευταίας 5ετίας.
. Πέρσι το ΑΠΟΕΛΟμόνοια είχε μόλις 9 χιλιάδες εισιτήρια ενώ το ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ είχε 10.600 εισιτήρια.