Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΛ, έχει φέρει (ξανά) κατήφεια και απογοήτευση. Δεν κατάφερε ποτέ να φανεί αντάξια των προσδοκιών που απαιτούσε ο αγώνας και μοιραία μέτρησε άλλη μια ήττα. Συν αυτά είχαμε και την επιστολή από το ΔΣ του σωματείου της ΑΕΛ προς τον Ανδρέα Σοφοκλέους με την οποία ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ότι θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι όροι στην συμφωνία για να ανανεωθεί η συμφωνία διαχείρισης.
Στο παρών στάδιο δεν έχει βγει κάποια αντίδραση από τον Ανδρέα Σοφοκλέους για τις προθέσεις του, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό στους συνεργάτες τους ότι σκέφτεται αν αποχωρήσει  μια και καλή από την ομάδα. Φυσικά κατά το παρελθόν, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, είχε εκφράσει ξανά τέτοια πρόθεση, οπόταν μένει να περιμένουμε για να δούμε την οριστική του απόφαση αυτή την φορά.
Αγωνιστικά οι γαλαζοκίτρινοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Απόλλων, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί της. Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Σάντος ενώ θα παραμείνουν εκτός οι Πάβλοβιτς και Φιλίπποβιτς.
Παράλληλα, την Πέμπτη (1/12), η ΑΕΛ δίνει φιλικό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Τσίρειο, στις 18:30 σε έναν αγώνα που αναμένεται να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αριστείδου Μιχαήλ