Ένα φοβερό ματς, διαφήμιση του αθλήματος έγινε το βράδυ της Τρίτης (1/11) ανάμεσα στην παρέα που έχει αφιερώσει τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας σε καθιερωμένο αγώνα φούτσαλ. Σ’ ένα φανταστικό ντέρμπι, η μαύρη ομάδα πήρε το… θρίλερ με 6-5. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης που σκόραρε τέσσερεις φορές και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη.
Το σκορ (1-0) άνοιξε ο προαναφερθέντας με ασίστ του Χρήστου. Η άσπρη ομάδα απάντησε άμεσα σε 1-1 με τον Γιώργο έπειτα από ασίστ του Σωκράτη, ενώ μάλιστα, λίγο αργότερα πήραν κεφάλι στον αγώνα με γκολ του Μίου για το 2-1. Η ισοφάριση (2-2) ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στο 1-0. Δηλαδή ο Χρήστος… σέρβιρε και ο Δημήτρης… ήπιε! Οι άσπροι, μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού με γκολ του Σωκράτη έπειτα από τελική πάσα του Παύλου. Όμως, οι νικητές έχοντας σε… τρελά κέφια Δημήτρη (δύο νέα γκολ) και Χρήστο (δύο νέες ασίστ), όχι μόνο ισοφάρισαν πήραν κεφάλι στο σκορ, με 4-3. Το 5-3 ήρθε από τον Λόζα, μετά από ασίστ του Εντού.
Η άσπρη ομάδα έπρεπε να βγάλει αντίδραση και τα κατάφερε. Μείωσε σε 5-4 με τον Γιώργο μετά από πάσα του Κωνσταντίνου, ενώ ο Μίου ισοφάρισε σε 5-5.
Παρόλα αυτά ο Μίου από… ωραίος έγινε μοιραίος, αφού άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και έδωσε τη νίκη στη μαύρη ομάδα με 6-5.
Τα παιδιά, όπως πολλοί άλλοι, είναι «wasted talents», δηλαδή χαμένα ταλέντα. Ευχή μας, θα ήταν όπως έκαναν καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά, μετά από τέτοια ματσάρα σκεφτόμαστε «ευχαριστούμε για τις μαγικές βραδιές που μας δίνεται»!
Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ακόμα ντέρμπι. Υγιέστατοι να είναι οι φίλοι και θα μας χαρίζουν πολλά κορυφαία στιγμιότυπα!

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω: Φάνος, Δημήτρης, Ανδρέας (Εντού). Κάτω: Χρήστος, Λούκας, Γιώργος (Λόζας).

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω: Γιώργος, Κωνσταντίνος Ρένος. Κάτω: Ανδρέας (Μίου), Παύλος, Σωκράτης.