Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφος FC:«Το πρόγραμμα είναι λίγο στενό και θα έχει μια διακοπή στην συνέχεια. Θ παίξουμε 10 Νοεμβρίου με την Πάφος FC και με την ΑΕΛ 27 του μήνα. Ήταν ένα ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα και κρίθηκε οριακά. Η Νέα Σαλαμίνα μας έβαλε δύσκολα, ήταν ισάξιος αντίπαλος αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».
Για την δυσκολία της Ανόρθωσης στο γκολ: «Έπρεπε να βάλουμε δύο γκολ για να νικήσουμε γιατί βάλαμε γκολ νωρίς αλλά ισοφάρισε άμεσα η Νέα Σαλαμίνα. Δεν ήταν τόσο η δημιουργία και η αποτελεσματικότητα το πρόβλημα. Αυτό που ο ίδιος ο προπονητής μας σημείωσε είναι ότι δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα όσο θα θέλαμε. Αυτό το 50-50 δεν είναι το Χαρακτηριστικό μιας ομάδας που θέλει να βλέπει ο κ. Μουνιόθ».
Για την εξαιρετική παρουσία του Μιχάλη Ιωάννου: «Δεν είναι θέμα να αναδειχθεί, είναι κανονικό στέλεχος. Είναι στα πόδια του οποιοδήποτε να καταφέρει να ξεχωρίσει».
Τώρα παίζεται με την Πάφος FC την Πέμπτη. Τι γίνεται με τους τραυματίες; «Ο Χαρογιάν ήταν στην αποστολή. Αντιμετώπισε μια ίωση και δεν μπορούσε. Θα είναι έτοιμος. Για τους υπόλοιπους το πιθανότερο είναι ότι θα πάμε με τα ίδια δεδομένα που πήγαμε με τη Νέα Σαλαμίνα και θα δούμε στην διακοπή ποιοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν».
Η Ανόρθωση έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Πάφος FC: «Πάει πολύ πίσω το στοιχείο της παράδοσης αλλά ουδέποτε η Πάφος FC δεν είχε αυτή την ομάδα. Θ αντιμετωπίσουμε την καλύτερο Πάφος FC που υπήρξε ποτέ. Τα νούμερα της είναι εντυπωσιακά και δεν είναι τυχαία, δικαίως η ομάδα είναι στην κορυφή αλλά η Ανόρθωση είναι τεράστιος σύλλογος. Μόνο που βλέπεις το σήμερα καταλαβαίνει ότι αυτή η ομάδα κατεβαίνει για να νικήσει εδώ και 100 χρόνια και βάλε. Μοναδικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε ο αήττητο της Πάφος  FC».