Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Goal and Roll της Cytavision ήταν ο Υπουργός Υγείας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Για τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα:
«Δεν πάμε καλά αλλά δεν θα κλείσουμε τα γήπεδα. Να κάνουμε όλοι τα αυτονόητα. Τα άτομα άνω των 60 ετών θα πρέπει να κάνουν την 4η ή την 5η δόση. Πρέπει να ακούμε τι λένε οι ειδικοί».
Για την Ανόρθωση και τις αδυναμίες που βγάζει: «Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση, ένα πρόβλημα που έβγαζε μάτια από πέρσι. Ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι τέλους ήταν ότι δεν είχαμε το εύκολο γκολ. Οι πρώτες μεταγραφές έπρεπε να ήταν οι δυο επιθετικοί και εμείς τους πήραμε τελευταίους. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορεί να πάρει ανάσες η ομάδα».
Είπε επίσης… «Τα αποτελέσματα και τα στατιστικά είναι εκεί. Λένε πράγματα. Ένα δεδομένο που βγήκε σήμερα και μας λείπει εμάς τους Ανορθωσιάτες που είμαστε περήφανοι άνθρωποι είναι ότι έχουμε την πιο γερασμένη ομάδα ανά το παγκόσμιο»
Ποιος φταίει κ. Χατζηπαντέλα; «Αυτός που σίγουρα δεν φταίει είναι ο κόσμος που γεμίζει τα γήπεδα. Ξέρω την αύρα του κόσμου αλλά είναι συγκλονιστικό αυτό. Πήγα ένα παιχνίδι στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ Τετάρτη απόγευμα και είχαμε 2.000 κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε τον Ιανουάριο»
Σημείωσε επίσης… «Μιλώντας σαν απλός Ανορθωσιάτης, ένα πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν στο ματς με την ΑΕΚ. Είχαμε προπονητή στην κερκίδα και ήταν άλλος στον πάγκο. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».
Ήταν λάθος η φυγή Λάρκου; «Δεν γνωρίζω τι συνέβη . Εγώ βλέπω τι γίνεται στο γήπεδο. Θεωρώ ότι έγιναν αρκετά λάθη στον προγραμματισμό. Δεν έχει λογική και άλλο ένα θέμα. Αποφασίζει ο Λάρκου να φέρει έναν προπονητή, τον φέρνει και φεύγει αυτό. Αν θα έφευγε δεν θα έπρεπε να είχε την ευθύνη να επιλέξει το νέο προπονητή».
Δεν έπρεπε να φύγει ο Κετσπάγια; «Τον Κετσπάγια τον υπέγραψα εγώ. Τον υπογράψαμε ενώ είχαμε άλλο προπονητή και βάλαμε όρο να μην διαρρεύσει όλο αυτό γιατί αν το μάθαιναν οι παίκτες θα τα χάναμε όλα. Όταν είναι ο Τιμούρ στην ομάδα υπάρχει η ηρεμία στον κόσμο. Δεν τον βοήθησαν τα αποτελέσματα της τελευταίας του χρονιά αλλά πρέπει να σκεφτούμε και αλλιώς. Οχτώ  χρόνια δεν κάναμε κάτι. Την πρώτη χρονιά διακόπηκε το πρωτάθλημα και ήμασταν στην κορυφή με την Ομόνοια και πήραμε Κύπελλο την επόμενη σεζόν».
Θεωρείτε ότι έπρεπε να παραμείνει ο Τιμούρ; «Ο Τιμούρ έπρεπε να παραμείνει αλλά έπρεπε να ενισχυθεί το τιμ του».
Αυτό ήταν και το θέμα της όλης διαφωνίας: «Όταν θέλεις να βρεις τρόπους συνεργασίας μπορούσες να βρεις».
Ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης της διοίκησης; «Οι διοικήσεις παντού έχουν όλη την ευθύνη. Να τους δώσουμε χρόνο. Αν φύγει η διοίκηση ποιος θα αναλάβει. Αφουγκράζομαι τους Ανορθωσιάτες αλλά πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά. Δεν μπορούμε να τους διώξουμε όλους».
Τόνισε επίσης για την επιλογή Λάρκου… «Αποδείχθηκε λανθασμένη η επιλογή Λάρκου. Δεν γίνεται να είμαστε η πιο γερασμένη ομάδα στον κόσμο».
Σώζεται η κατάσταση; Σώζεται η κατάσταση αν αρχές Ιανουαρίου έχουμε κλειστούς δύο επιθετικούς και έναν ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή. Στο παρελθόν ζήσαμε ξανά να αλλάζουμε πράγματα τον Ιανουάριο. Μπορεί να σωθεί η σεζόν».
Ήταν λάθος η παραμονή Ουάρντα; «Δεν θα ήθελα να μείνει ο Ουάρντα στην Ανόρθωση. Το μυαλό του αντί να ήταν στο γήπεδο σκεφτόταν τι θα κάνει στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της ΑΕΚ. Ένας από τους λόγους που χάσαμε από τον Άρη και δεν πήγαμε Ευρώπη είναι γιατί ο Ουάρντα χάθηκε. Έμεινε στο παιχνίδι που νικήσαμε με το ΑΠΟΕΛ και δεν επανήλθε ποτέ».
Ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο; «Θεωρώ ότι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί αν δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Βρήκε έναν προπονητή που ξέρει τι είναι η Κύπρος και ταιριάζει στο πλάνο του ΑΠΟΕΛ και το ΑΠΟΕΛ έχει και την εμπειρία. Όταν θα βράζει το σίδερο θα έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με Πάφος FC και Άρη. Υπάρχει και μια διοίκηση στο ΑΠΟΕΛ που ξέρει να παίρνει τίτλους».